CLUB NÀUTIC LLANÇÀ

Benvinguda

La nostra història

Organització i contacte

Seccions i activitats

Biblioteca

Altra informació

 

POLÍTICA AMBIENTAL

El club i el mediambient

 

PORT DE LLANÇÀ

Situació i accessos

Serveis i instal·lacions

 

EL NOSTRE ENTORN

Llançà (el municipi)

Alt Empordà (la comarca)

Cap de Creus (terra i mar)

Costa Brava (la nostra costa)

 

ENLLAÇOS

Meteo                     Altres

  

Tornar a l'inici

 

 

 

CAP DE CREUS

 

El Cap de Creus es una península situada a l’extrem NE de Catalunya, i al mateix temps és la part més oriental de la península ibèrica.

 

Els municipis que conformen el Cap de Creus són els següents: Llançà, Vilajuïga, Pau, Palau-Saverdera, Port de la Selva, Selva de Mar, Cadaqués, i Roses.

 

La Generalitat de Catalunya, mitjançant la llei 4/1998, de 12 de març (publicada al DOGC número 2641, d' 1 d’abril del 1998) creà el Parc natural del Cap de Creus, protegint així tant la superfície terrestre del Cap de Creus com el seu entorn marítim, essent aquest el primer parc maritimoterrestre de Catalunya.

 

La superfície total del parc és de 13.886 ha., de las que al voltant d'un 78% corresponent a la part terrestre i la resta a la marina.

 

El seu patrimoni arquitectònic, amb el Monestir de Sant Pere de Rodes com a màxim exponent, la gran quantitat de monuments megalítics, la diversitat de la seves fauna i flora tant terrestre com marina, en molts dels casos autòctons, i lo abrupte de la seva configuració costanera amb gran quantitat de cales, confereixen al Cap de Creus una singular bellesa difícilment igualable.

 

 

 

Per tal de facilitar l'accés a la informació sobre el parc natural, a continuació inserim un seguit d'enllaços a diverses pàgines de la web de la Generalitat de Catalunya, que fan referència a aquest espai natural.

 

Web del parc natural

(web)

 

Opuscle informatiu del parc natural

(web)      (pdf-català)      (pdf_castellano)

 

Activitats marines - mapa i consellsl

(web)           (pdf)

 

Itineraris

(web)

 

També accessibles des dels enllaços que figuren a continuació, els fulletons informatius editats pels responsables del parc natural l'any 2006

 

Català   -   Castellano   -   Français   -   Deutsch   -   English