ACTIVITATS SUBAQUÀTIQUES

La secció esportiva d'activitats subaquàtiques del Club Nàutic Llançà va ser creada a rel de l'interès d'una part dels socis per la pràctica dels esports de busseig.

Des de la mateixa es dona suport als socis que practiquen aquest tipus d'activitat nàutica  esportiva, i alhora es col·labora amb altres entitats subaquàtiques quan realitzen activitats en aigües properes a les instal·lacions del club.

Des de l'any 1997, el Club Nàutic Llançà, conseqüent amb la seva voluntat de preservació del medi marí tant apreciat pels seus socis, ve organitzant anualment la neteja del fons marí d'una platja del Municipi que l'acull. Aquesta activitat està fixada en el calendari del club el darrer dissabte del mes de juliol.

Si esteu interessats en ampliar informació sobre aquesta activitat, contacteu amb les oficines del club (Tel.: +34 972 380 710  /  Email: club@cnllanca.cat)

 

x

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegat, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació a la nostra  “Política de Cookies” 

Tancar