PESCA ESPORTIVA

La secció de pesca esportiva del Club Nàutic Llançà té raó de ser per la quantitat de socis del club que son practicants d'aquest esport.

Des de finals dels anys noranta del segle passat el club organitza el Concurs de pesca lliure per equips "Trofeu Ajuntament de Llançà", que compta amb el recolzament municipal i d'empreses del sector nàutic esportiu de Llançà. Als darrers anys, convergent amb la seva política de preservació del medi natural i del nàutic en especial el club havia canviat les bases d'aquest concurs per a convertir-lo en una competició que no premiï la quantitat sinó la diversitat de les espècies capturades, limitant el nombre i la mida de les mateixes, amb un resultat satisfactori.

Des de l'any 2022, ja no s'organitzen concursos, sinó jornades científiques de pesca esportiva, en col·laboració amb l'Associació Catalana per a una Pesca Recreativa Responsable.

 

 

x

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegat, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació a la nostra  “Política de Cookies” 

Tancar