APAC AGDE (Associació des plaisanciers d'Agde et du Cap)

Divendres, 31 de Maig del 2019 / Publicat a Categoria 2
Post Image

Conveni de col·laboració amb l'APAC AGDE.

Fruit de les gestions realitzades amb l’objectiu d’afavorir la nàutica d’esbarjo i esportiva, i la promoció del port de Llançà com a un dels punts de referència dels qui naveguin habitualment per la Mar d’Amunt i el Cap de Creus, aquest cap de setmana, amb motiu de la visita de la flota de l'Association de plaisanciers d'Agde et du Cap a les instal·lacions del Club Nàutic Llançà, ambdues entitats hem signat un conveni de col·laboració, pel qual els socis del club francès podran gaudir d’avantatges a l’hora d’utilitzar les instal·lacions portuàries llançanenques gestionades pel Club Nàutic Llançà.

A continuació imatge de la trobada del tresorer d'APAC AGDE, Jean Claude Potos, amb el vice-president segon del Club Nàutic Llançà, Edouard Heras, i amb el director del port i gerent del club, Carles Ferràndez, i una imatge de la flota amarrada al port de Llançà.

 

x

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegat, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació a la nostra  “Política de Cookies” 

Tancar