Avís important: Servei de grua

Dimecres, 5 de Juny del 2019 / Publicat a Categoria 2
Post Image

Limitacions de pes al servei de grua del C.N. Llançà.

El passat dijous 30 de maig, un incident va provocar el trencament del balancí que el club utilitzava amb la grua per a manipular embarcacions.

Fins aquell moment tant la grua com el balancí estaven dissenyats per a fer treballs amb pesos de fins a 12,5 TN.

En aquests moments estem gestionant el poder disposar d’un balancí equivalent el més aviat possible però, en tractar-se d’un equipament que es fabrica sobre encàrrec, segurament no el tindrem en un període de temps d’entre dos i tres mesos.

Alternativament, hem estat realitzant els tràmits necessaris per poder utilitzar amb garanties un antic balancí del que disposàvem. Enginyeria Reventós ha realitzat comprovacions i proves de càrrega d’aquest equip, i ha dictaminat que el seu estat és correcte per a ser utilitzat, això sí, limitant la seva utilització al temps imprescindible per a disposar del nou equip i per a manipular embarcacions d’un pes màxim de 7 TN. 

Estem realitzant contactes pel possible establiment d’un conveni amb un port proper per tal de poder donar servei a les embarcacions dels nostres socis que, degut a la limitació detallada, no podran utilitzar la grua del club fins al restabliment del normal funcionament. Esperem poder informar-vos en breu del resultat d’aquestes gestions.

 

 

x

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegat, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació a la nostra  “Política de Cookies” 

Tancar