Bandera blava 2021/2022

Dijous, 15 de Juliol del 2021 / Publicat a Categoria 2
Post Image

El club ja té la bandera blava 2021/2022.

Recollida al Club Nàutic de l'Ampolla en l'acte presidit pel Vicepresident de la Generalitat de Catalunya i Conseller de Polítiques Digitals i Territori, l'Honorable Sr. Jordi Puigneró, el Club Nàutic Llançà ja disposa des d'avui 15 de juliol de la bandera blava 2021/2022, reconeixent l'esforç i dedicació que el club envers la seguretat, els serveis i la protecció del medi ambient a les instal·lacions portuàries llançanenques que gestiona.

Al peu fotografies del lliurament de la bandera per part del Vicepresident Puigneró al director-gerent del club, Carles Ferràndez, i una fotografia del nou Director general de Ports de la Generalitat, Pere Vila, acompanyat pels presidents de l'ACPET i el CN Port de la Selva, i els directors dels ports esportius empordanesos que han assistit a l'acte (Llançà, Port de la Selva i L'Escala).

x

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegat, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació a la nostra  “Política de Cookies” 

Tancar