Capacitació nàutica 15/08

Dijous, 15 de Agost del 2019 / Publicat a Categoria 2
Post Image

Electrònica a bord.

Dijous 15 d'agost, els socis interessats en aprofundir en l'electrònica a bord d'embarcacions, han pres part en una de les activitats per la capacitació nàutica programades per aquest estiu.

Organitzada a l'empara del conveni de col·laboració signat entre el Club Nàutic Llançà i l'Escola Nàutica Mar Brava, la  ponència sobre aquesta matèria ha anat a càrrec de Josep Valldeperas, a bord del vaixell Mar Brava II.

La pròxima activitat de capacitació nàutica, serà el proper dijous 22 d'agost, a les 09:30 h. i consistirà una conferència sobre les 5 preguntes que mai s'havia atrevit a plantejar sobre embarcacions esportives. Per participar-hi cal inscriure's mitjançant el formulari accessible des de l'enllaç marcat com [ 1 ].

A l'enllaç marcat com [ 2 ] es troba accessible informació sobre el calendari d'activitats programades per aquest estiu.

La següent galeria d'imatges recull moments de l'activitat.

[ 1 ]                 [ 2 ]

20190815 - cnllanca - capacitació nàutica - electrònica a bord

x

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegat, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació a la nostra  “Política de Cookies” 

Tancar