Capacitació nàutica 2019

Dissabte, 2 de Març del 2019 / Publicat a Categoria 2
Post Image

Programa d'activitats 2019

A l'empara del conveni de col·laboració establert l'any passat amb l'escola nàutica Mar Brava, de Llançà, i conjuntament amb aquesta hem programat la celebració de les activitats del 2019 per a reforçar la capacitació nàutica dels socis del Club Nàutic Llançà.

Aquí podreu descarregar el calendari provisional, i en breu actualitzarem l'apartat agenda de la web amb dels formularis d'inscripció a cadascuna de les activitats.

Aquest any, l'escola nàutica Mar Brava ofereix com a novetat una activitat més, a part de les conferències i xerrades. Aquesta activitat anomenada TAST DE VELA consistirà en una sortida de vela setmanal a bord del vaixell Mar Brava II, per tenir un primer contacte amb la navegació a vela. Les dates previstes per aquesta activitat seran, el 19 d'abril (Divendres Sant), i tots els divendres de juliol i agost. L'inici de l'activitat serà a les 10 del matí i tindrà una durada de tres hores.

 

x

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegat, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació a la nostra  “Política de Cookies” 

Tancar