Concurs de pesca 2021

Diumenge, 8 de Agost del 2021 / Publicat a Categoria 2
Post Image

Èxit de participació en l'edició del 2021.

Sota la organització del Club Nàutic Llançà, dissabte 7 d'agost del 2021 ha tingut lloc una nova edició del Concurs de pesca "Trofeu Ajuntament de Llançà".

Les condicions meteorològiques han respectat la tradicional activitat del club.

Una setantena de pescadors esportius, inscrits en les divuit embarcacions participants, a les set i mitja del matí s'han atansat a les instal·lacions del club. Degut a la situació provocada per la COVID-19, el tradicional esmorzar ha estat canviat per unes bosses de pícnic que el club ha ofert als participants.

A les vuit del matí, després d'escoltar les últimes indicacions donades per l'organització, els participants s'han fet a mar i s'han adreçat a les zones de pesca.

Fins a la una del migdia, hora límit per acabar la competició, els vaixells han anat entrant a port i lliurant les captures als membres del club.

Poca estona després, els concursants i els representants del club s'han reunit a la  zona esportiva per a realitzar la mesura i pesada de les captures, que han donat lloc a la classificació que figura al peu. Aquestes captures han estat lliurades a l'Asil Vilallonga, de Figueres.

Per acabar,  s'ha procedit al lliurament dels trofeus als tres primers classificats de cada categoria.

Cateforia A al major nombre d'espècies capturades

Categoria B a la peça capturada de més pes

Categoria C a la peça capturada de major llargada

Com ja és tradició, a més dels trofeus corresponents, cedits per l'AJUNTAMENT DE LLANÇÀ, els guanyadors han tingut regals de l'àmbit pesquer esportiu, cedits per les següents botigues nàutiques de Llançà: CASA DE PESCA EDUARDSEMPRECALMA, i NÀUTIC'S

A continuació s'ha realitzat el sorteig de l'embarcació neumàtica auxiliar equipada amb motor fora borda, cedida per NÀUTICA JUANOLA, entre els participants que no hagin estat guanyadors del mateix en les darreres cinc edicions. El guanyador del sorteig ha estat Lluís Desoi de l'embarcació Borinot.

Com a novetat, enguany també s'ha sortejat un àpat per a dues persones al restaurant del club, ofert per gentilesa de BAR RESTAURANT & MARISC CAP BEA sent el guanyador Robert Aznar de l'embarcació Burdigala.

El lliurament dels trofeus i regals, ha anat a càrrec del president del Club Nàutic Llançà, Ferran Roquer, acompanyat de l'alcaldesa de Llançà, Núria Escarpanter.

A continuació, disponible la classificació del concurs i imatges del mateix.

CLASSIFICACIÓ

 

20210807-cnllanca-concurs-pesca-001

 

20210807-cnllanca-concurs-pesca-002

x

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegat, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació a la nostra  “Política de Cookies” 

Tancar