CPCR66 - Club des Plaisanciers de Canet en Roussillon

Dimarts, 25 de Juny del 2019 / Publicat a Categoria 2
Post Image

Conveni de col·laboració amb el CPCR66

Fruit de les gestions realitzades amb l’objectiu d’afavorir la nàutica d’esbarjo i esportiva, i la promoció del port de Llançà com a un dels punts de referència dels qui naveguin habitualment per la Mar d’Amunt i el Cap de Creus, el 25 de juny, amb motiu de la visita d'embarcacions del Club des Plaisanciers de Canet en Roussillon - CPCR66 a les instal·lacions del Club Nàutic Llançà, ambdues entitats hem signat un conveni de col·laboració, pel qual els socis del club francès podran gaudir d’avantatges a l’hora d’utilitzar les instal·lacions portuàries llançanenques gestionades pel Club Nàutic Llançà.

A continuació imatge de la trobada del fins ara president i de l'actual vicepresidentdel del CPCR66, M. Klein i Guy Rocher, amb el director del port i gerent del club, Carles Ferràndez.

 

x

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegat, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació a la nostra  “Política de Cookies” 

Tancar