Gruissan Croisières Club

Dijous, 6 de Juny del 2019 / Publicat a Categoria 2
Post Image

Conveni de col·laboració amb el Gruissan Croisières Club.

Aquest cap de setmana el Club Nàutic Llançà espera la visita d'una flota d'embarcacions del Gruissan Croisières Club (GCC).

Avui han arribat un parell de vaixells patronejats per membres de la directiva del club francès,  per preparar l'arribada de la resta.

Fruit de les gestions realitzades amb anterioritat, amb l’objectiu d’afavorir la nàutica d’esbarjo i esportiva, i la promoció del port de Llançà com a un dels punts de referència dels qui naveguin habitualment per la Mar d’Amunt i el Cap de Creus, el club de Llançà ha signat amb el francès un conveni de col·laboració pel qual els socis d'aquesta entitat podran gaudir d’avantatges a l’hora d’utilitzar les instal·lacions portuàries llançanenques gestionades pel Club Nàutic Llançà.

A continuació imatge del president del Gruissan Croisières Club, François Bourgeon en el moment de ser rebut a Llançà pel director del port i gerent del Club Nàutic Llançà , Carles Ferràndez. A la següent fotografia, el president del GCC acompanyat del vicepresident i del tresorer del club francès en el moment de la signatura del conveni.

 

x

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegat, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació a la nostra  “Política de Cookies” 

Tancar