HA ARRIBAT L’ESTIU,… FEM CLUB ?

Dijous, 23 de Juny del 2022 / Publicat a Categoria 2
Post Image

ACTIVITATS ESTIU 2022.

Acabem d'encetar a un nou estiu, deixant-ne enrere dos de marcats per la pandèmia de la COVID-19, i les restriccions que la mateixa ens va imposar. Un sincer pensament per a qui ho va passar malament i pels que hi varen tenir majors conseqüències.

Una vegada manifestat això, us volem informar que estem treballant per a que les sòcies i els socis del club puguem gaudir del mar, de l'entorn i del club, reemprenent així les relacions que havíem mantingut abans del període extraordinari pel que hem passat.

Les instal·lacions les tenim a punt, i estem organitzan un seguit d'activitats per a oferir-vos, intentant que afavoreixin a la interactuació personal que fan això, CLUB.

Avancem les activitats que estem preparant perquè us les pugueu agendar. Més endavant les anirem publicant i penjant al calendari de la web amb informació més ampliada, i amb els formularis per a que us hi pugueu inscriure, si és del vostre interés.

  • FESTA SOCIAL. Prevista pel segon dissabte d'agost.
  • NETEJA DEL FONS MARÍ D'UNA PLATJA DE LLANÇÀ. El darrer dissabte de juliol.
  • JORNADA CIENTÍFICA DE PESCA RECREATIVA. El 6 d'agost (*)
  • CONVENI AMB ESCOLA NÀUTICA MAR BRAVA. Al llarg de tot l'estiu. Enguany , l'escola nàutica Mar Brava ens ofereix alguna variació respecte anys anteriors. Durant els mesos de juliol i agost, cedirà al club una col·lecció d'instruments de navegació que es podran veure exposats a les oficines del club, el mes de juliol realitzarà un taller de marineria (nusos, amarratges,..) al vaixell Mar Brava , el mes d'agost farà un taller de meteorologia a les instal·lacions del club, i els tast de vela que s'havien organitzat els últims anys seran substituïts per dos cursos de vela de creuer, amb quatre sortides de quatre hores el mes de juliol, i el mateix durant el mes d'agost, adreçats a socis del club i familiars de primer grau (**)

 

 

(*) Fent un pas més en la voluntat del Club Nàutic Llançà per la preservació del medi ambient, i dels recursos que la natura ens ofereix, enguany transformem el tradicional concurs de pesca organitzat des de l'any 1997 en una jornada científica de pesca recreativa, organitzada conjuntament amb l'Associació Catalana per a una Pesca Responsable, seguint la els paràmetres establerts per la Generalitat de Catalunya. Aviat us informarem del seu format i de les condicions per a participar-hi.

(**) Aquests cursos, amb aforament limitat, obren la possibilitat d'obtenir la titulació de PNB o PEE habilitat a vela als que disposin d'aquests títols a motor, o a aplicar el curs en el futur quan s'obtingui el títol; informarem més detalladament quan publicitem individualment l'activitat.

x

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegat, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació a la nostra  “Política de Cookies” 

Tancar