L'ESTIU, EL PORT I L'AIGUA

Dimarts, 25 de Juny del 2024 / Publicat a Categoria 2
Post Image

ÚS DE L’AIGUA AL PORT ESPORTIU DE LLANÇÀ.

Benvolguts socis i usuaris de les instal·lacions del club:

Aquesta setmana iniciem l’obra civil per a poder comptar amb una estació dessalinitzadora d’aigua prevista de posar en funcionament – a nivell tècnic – a finals del pròxim mes de juliol. Paral·lelament estem gestionant els tràmits per a poder disposar el més aviat possible de tots els permisos per a la seva utilització.

Entretant no puguem utilitzar l’aigua produïda a les nostres instal·lacions, us recordem que continuen vigents les restriccions decretades el juliol del 2023 per l’Alcaldia de Llançà i publicades en la nostra web el dia 4 de juliol del 2023, restriccions que podeu consultar seguint el següent enllaç: RESTRICCIONS A L'ÚS DE L'AIGUA | Club Nàutic Llançà (cnllanca.cat) , i que prohibia l’ús d’aigua potable per netejar embarcacions.

Tant punt puguem fer funcionar la dessalinitzadora del club, podrem utilitzar l’aigua de les torretes de servei per als usos a que la destinàvem amb anterioritat a l’estat d’emergència hídrica en la que ens trobem. Per tant, us agrairem tingueu una mica de paciència i esperem que, amb aquesta iniciativa del club,  els segurament futurs episodis de sequera no tornin a afectar la normalitat de la nostra activitat.

Desitjant-vos un bon estiu, aprofitem per a saludar-vos ben cordialment, 

Ferran Roquer i Padrosa, President.

CIRCULAR INFORMATIVA

x

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegat, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació a la nostra  “Política de Cookies” 

Tancar