Lliurament banderes blaves

Divendres, 7 de Juny del 2019 / Publicat a Categoria 2
Post Image

El Club Nàutic Llançà ha rebut la bandera blava.

Divendres 7 de juny del 2019, el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya junt amb la Asociación De Educación Ambiental y del Consumidor (ADEAC), en el marc incomparable del Far de Calella, han procedit al lliurament dels guardons Bandera Blava a les platges i ports esportius catalans que enguany han estat mereixedors de la seva obtenció.

L'acte presidit per l'Honorable Conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, Damià Calvet, ha comptat amb la introducció del president de l'Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics (ACPET),  i d'un parlament del president de l'ADEAC.

Aquests guardons són atorgats als ports esportius que compleixen, entre d'altres condicions, un seguit de criteris d’accessibilitat, protecció de l’entorn i el medi, organització d'activitats, divulgació i conscienciació en relació al respecte per la natura, i serveis als usuaris de les instal·lacions.

Volem felicitar als guardonats, i als nostres socis que amb la seva implicació i complicitat ens empenyen a continuar millorant, i que la nostra entitat sigui mereixedora de reconeixements com aquest.

A continuació galeria d'imatges editada per l'Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics

 

Entrega Banderes Blaves 2019

 

 

x

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegat, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació a la nostra  “Política de Cookies” 

Tancar