PESCA AL CAP DE CREUS - NOVETATS

Dijous, 30 de Juny del 2022 / Publicat a Categoria 2
Post Image

L'ADMINISTRACIÓ REGULA L'ACTIVITAT PESQUERA.

El Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya d'avui dia 30 de juny, ha publicat l'ORDRE ACC/157/2022, del Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, de 27 de juny,  per la qual s'estableixen determinades mesures de gestió de la pesca professional i recreativa en l'àmbit marí del Parc Natural de Cap de Creus i en la badia de Cadaqués.

L'objecte de la Ordre és establir mesures de conservació dels recursos pesquers i marisquers en aquell àmbit.

L'article 3 de la Ordre determina les mesures de gestió en l'àmbit de la pesca marítima recreativa , detallant les talles mínimes, les quotes de captura diàries per llicència, i els períodes de veda per a cada espècie, també prohibeix expressament la pràctica de la pesca recreativa amb esquer viu, i limita la captura per llicència a 5 kg/dia.

Des de l'enllaç que figura a continuació es pot descarregar la normativa publicada, que entra en vigor demà 1 de juliol del 2022.

ORDRE ACC/157/2022, de 27 de juny

 

x

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegat, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació a la nostra  “Política de Cookies” 

Tancar