Renovació fondejos - 1ª fase

Dilluns, 6 de Maig del 2019 / Publicat a Categoria 2
Post Image

Inici de les obres de canvi de flota i renovació dels elements de fondeig.

Dilluns 6 de maig del 2019, representants del Club Nàutic Llançà, de l'Enginyeria Reventós S.L., i de l'empresa Equiport S.L. han signat l'acta de replanteig de les obres de canvi de flota i renovació dels elements de fondeig i amarratge de les instal·lacions portuàries gestionades pel club.

Aquesta primera fase de les obres, consisteix en el canvi de les característiques de 16 amarradors actuals de dimensions 10,00 x 3,50 m. de la banda nord del pantalà A per 14 amarradors de dimensions 12,00 x 4,00 m., i la renovació dels elements de fondeig i amarratge dels amarradors de part de la banda nord del pantalà A i de part del contradic nord, mitjançant la unió dels morts de fondeig existents amb dues cadenes mare.

La previsió de durada d'aquesta actuació és de dues setmanes.

La segona fase de la renovació dels elements de fondeig i amarratge podrà dur-se a terme una vegada realitzat el dragat de la dàrsena esportiva del port de Llançà, actualment en tràmit administratiu.

 

20190506_renovacio_elements_fondeig

x

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegat, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació a la nostra  “Política de Cookies” 

Tancar