Avís legal

Club Nàutic Llançà amb domicili a Llançà, port de Llançà – Moll Jordi Canal s/n, i amb CIF número G17107624, inscrita al Registre d’Entitats Esportives de la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, titular de la direcció URL https://www.cnllanca.cat i telèfon +34972380710.

Com a usuari, és important que coneguis aquests termes abans de continuar la teva navegació.

Com a responsable d’aquesta web, assumim el compromís de processar la informació dels nostres usuaris i clients amb plenes garanties i complir amb els requisits nacionals i europeus que regulen la recopilació i us de les dades personals dels nostres usuaris.

Aquesta web compleix rigorosament amb la Ley Orgánica 15/1999, de 13 de diciembre, de Protección de Datos de Carácter Personal (LOPD), i amb el Real Decreto 1720/2007, de 21 de diciembre, conegut com el Reglamento de desarrollo de la LOPD. Compleix també amb el  Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques (RGPD), així com amb la Ley 34/2002, de 11 de julio, de Servicios de la Sociedad de la Información y Comercio Electrónico (LSSICE ó LSSI).

 

Obligacions dels usuaris

L’usuari queda informat, i accepta, que l’accés a la present web no suposa, en forma alguna, l’inici d’una relació comercial amb el Club. D’aquesta forma, l’usuari es compromet a utilitzar el lloc web, els seus serveis i continguts sense contravenir la legislació vigent, la bona fe i l’ordre públic.

Queda prohibit l’ús de la web, amb finalitats il·lícites o lesives, o que, de qualsevol forma, puguin causar perjudici o impedir el normal funcionament del lloc web. Respecte dels continguts d’aquesta web, es prohibeix: La seva reproducció, distribució o modificació, total o parcial, a menús que es compti amb la nostra autorització amb a legítim titular: Qualsevol vulneració dels drets del prestador o del meu com a legítim titular; La seva utilització per a fins comercials o publicitaris.

En la utilització de la web del Club Nàutic Llançà l’usuari es compromet a no dur a terme cap conducta que pogués causa la imatge, els interessos i els drets del club o de tercers o que pogués danyar, inutilitzar o sobrecarregar el portal Club Nàutic Llançà o que impedís, de qualsevol forma, la normal utilització de la web.

No obstant, l’usuari ha de ser conscient de que les mesures de seguretat dels sistemes informàtics a Internet no són enterament fiables u que, per tant el Club Nàutic Llançà no pot garantir la inexistència de malware o altres elements que puguin produir alteracions en els sistemes informàtics (software i hardware) de l’usuari o en els seus documents electrònics i fitxers continguts en els mateixos, tot i que posem tots els mitjans necessaris i les mesures de seguretat oportunes per a evitar la presència d’aquests elements nocius.

 

Dades de caràcter personal

El Club Nàutic Llançà compleix íntegrament amb la legislació vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal i amb els compromisos de confidencialitat propis de la seva activitat. El Club ha adoptat les mesures tècniques necessaris per a mantenir el nivell de seguretat requerit, segons la naturalesa de les dades personals tractades i les circumstàncies del tractament, amb l’objecte d’evitar, en la mesura de lo possible i sempre segons l’estat de la tècnica, la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat.

El Club Nàutic Llançà disposa d’una política de privacitat a on descriu, amb detall, es seus esforços per a la transparència i la seguretat de la informació que gestiona.

 

Propietat intel·lectual i industrial

Totes les marques, noms comercial o signes distintius de qualsevol classe que apareixen a aquesta pàgina són propietat del Club Nàutic Llançà o de tercers autoritzats, sense que es pugui entendre que l’ús o accés a la pàgina web atribueixi a l’usuari dret sobre les esmentades marques, noms comercials i/o signes distintius.

Tanmateix, els continguts són propietat intel·lectual del Club Nàutic Llançà o de tercers, sense que puguin entendre’s cedits a l’usuari, en virtut de lo establert en la política de privacitat.

 

Responsabilitats

El Club Nàutic Llançà no es responsabilitza dels danys i perjudicis de qualsevol tipus produït a l’usuari que vinguin donats per causa de fallades o desconnexions a les xarxes de telecomunicacions que produeixin la suspensió, cancel·lació o interrupció del servei de la pàgina web durant la prestació del mateix o amb caràcter previ.

El Club Nàutic Llançà no es responsable de la informació i demés continguts integrats en espais o pàgines web de tercers accessibles des del portal del club mitjançant enllaços, hipervincles o links, ni de la informació i demés continguts integrats en espais o pàgines web de tercers des dels que s’accedeixi mitjançant enllaços, hipervincles o links al portal del Club Nàutic Llançà o a qualsevol de les seves pàgines web, ni de la informació i continguts de qualsevol pàgina web de tercers que es presenti sota l’aparença o signes distintius del Club Nàutic Llançà, llevat autorització expressa d’aquesta última.

El Club Nàutic Llançà tampoc assumeix cap responsabilitat pels danys, perjudicis, pèrdues, reclamacions o despeses, produïdes per:

  1. Interferències, interrupcions, fallades, omissions, avaries telefòniques, retards, bloquejos o desconnexions en el funcionament del sistema electrònic, motivades per deficiències, sobrecàrregues i errors en les línies i xarxes de telecomunicacions, o per qualsevol altra causa aliena al control del Club.
  2. Intromissions il·legítimes mitjançant l’ús de programes malignes de qualsevol tipus i a través de qualsevol mitjà de comunicació, tals com virus informàtics, ...
  3. Ús indegut o inadequat de la pàgina web del Club.
  4. Errors de seguretat o navegació produïts per un mal funcionament del navegador o per l’ús de versions no actualitzades del mateix.

 

Llei aplicable

Aquest avís es regeix en tots i cadascun dels seus extrem per la llei espanyola, i el Reglament Europeu de Protecció de Dades 670/2016.

Per a la resolució de qualsevol conflicte que pogués derivar-se de l’accés a la pàgina web, l’usuari i el Club Nàutic Llançà acorden sotmetre’s expressament als jutjats i tribunals de la ciutat de Figueres, amb renúncia a qualsevol altra fur general o especial que els pogués correspondre.

En les presents condicions se’ls aplicarà també la Ley 34/2002, de 11 de julio, de Servicios de la Información y Correo Electrónico.

x

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegat, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació a la nostra  “Política de Cookies” 

Tancar