NOU EQUIPAMENT PER ALS USUARIS

Dijous, 11 de Abril del 2024
Uniquely productize

CANVIADOR PER A NADONS. A partir d'ara, si us trobeu a les instal·lacions del Club Nàutic Llançà i necessiteu canviar els bolquers al vostre nadó, ja teniu un nou equipament per a fer-ho còmodament. A l'espai de la bugaderia situada als sanitaris de l'edifici social, hi trobareu un canviador per a nadons que us facilitarà la tasca.  

ESTALVI HÍDRIC

Dijous, 11 de Abril del 2024
Uniquely productize

NOVA ACTUACIÓ PER A REDUIR EL CONSUM D'AIGUA. El club, amb l'objectiu de reduir el consum d'aigua de boca, ha executar una nova actuació, consistent en la substitució de les aixetes dels sanitaris, de les dutxes i de la bugaderia existents del tipus monocomandament, per altres de polsador.  

NOVA APOSTA PER L'ESTALVI ENERGÈTIC

Dijous, 4 de Abril del 2024
Uniquely productize

SUBSTITUCIÓ D'EQUIPAMENT DE MOBILITAT. El Club Nàutic Llançà, en el seu compromís per a l'eficiència energètica i la conservació del medi natural, ha renovat el ciclomotor d'ús portuari del que disposava, de propulsió amb motor de combustió, per una nova motocileta 100% elèctrica. A continuació una imatge del nou equipament.

ASSEMBLEA GENERAL 2024

Divendres, 29 de Març del 2024
Uniquely productize

CONVOCADA PER AL 27 D'ABRIL. La junta directiva del club, en reunió celebrada el dia 28 de març, ha acordat convocar l'assemblea general de socis del Club Nàutic Llançà, per al dissabte 27d'abril. Destacar que enguany la reunió tindrà lloc a les instal·lacions del club, al port de Llançà. A continuació convocatòria i ordre del dia de la mateixa.

EL CLUB AMB L'ESTALVI DE RECURSOS HIDRICS

Dijous, 22 de Febrer del 2024
Uniquely productize

NOVA HIDRONETEJADORA. Conscient de la situació d'emergència per manca d'aigua, el Club Nàutic Llançà ha adquirit un nou equipament per a les tasques de neteja de la obra viva de les embarcaciones en treballs de carenat que es realitzen a la zona tècnica del port de Llançà. L'equipament consisteix en una hidronetejadora que utilitza aigua de mar, amb el conseqüent estalvi d'aigua procedent de la xarxa d'abastament municipal en les tasques de manteniment dels vaixells.

CONCURS FOTOGRÀFIC UVPO

Dimecres, 6 de Setembre del 2023
Uniquely productize

EL CLUB NÀUTIC LLANÇÀ ASSITEIX AL LLIURAMENT DE PREMIS. La Union des Viles Portuaires d'Occitaine (UVPO), ha organitzat per tercer any consecutiu el concurs de fotografia "Lumière sur les ports". El vespre de dimarts 5 de setembre, a Perpinypa s'ha fet el lliuramenet dels guardons del concurs.

CONSOLAT DE MAR

Dissabte, 26 de Agost del 2023
Uniquely productize

750 ANYS D'AQUESTA INSTITUCIÓ NASCUDA A CATALUNYA. Dissabte 26 d'agost del 2023, una vuitantena de socis del Club Nàutic Llançà s'han aplegat a les seves instal·lacions per escoltar la conferència del Cònsol major, Jordi Domingo Garcia-Mila, en la qual ha explorat el passat, el present i el futur del Consolat de Mar, analitzant el que aquesta important institució ha representat, representa i podria arribar a representar.

PESCA I CIÈNCIA 2023

Dissabte, 19 de Agost del 2023
Uniquely productize

JORNADA CIENTÍFICA DE PESCA RECREATIVA, A LLANÇÀ. Èxit de participació en la segona edició de l'activitat. Aquesta activitat acollida pel Club Nàutic Llançà,  s'ha desenvolupat el dissabte 19 d'agost, sota la coordinació de l'Associació Catalana per a una Pesca Responsable (ACPR) i la Direcció General de Pesca i Agfers Marítims de la Generalitat de Catalunya. 24 vaixells i 82 pescadors esportius han volgut participar en...

NETEJA SUBMARINA 29/07

Dissabte, 29 de Juliol del 2023
Uniquely productize

EL CLUB NÀUTIC LLANÇÀ NETEJA EL FONS MARÍ DEL MUNICIPI. Aquest any ha actuat a les platges de la Farella i del Morer. Per vint-i-setè any consecutiu, dissabte 29 de juliol el Club Nàutic Llançà ha organitzat la neteja del fons marí d'una platja del Municipi. L'any 1997 i seguint amb l'esperit de conjunyir la pràctica esportiva amb la preservació del medi natural, com a patrimoni més valuós de la Humanitat, des del club es va decidir p...

JORNADA DE PESCA I CIÈNCIA

Dimarts, 25 de Juliol del 2023
Uniquely productize

SEGONA JORNADA CIENTÍFICA DE PESCA MARÍTIMA RECREATIVA. En col·laboració amb l'ACPR i la Generalitat de Catalunya. El primer dissabte d'agost del 2023, dia 5, el Club Nàutic Llançà, i sota la coordinació de l'Associació Catalana per a una Pesca Responsable (ACPR) i la Direcció General de Pesca i Aferns Marítims de la Generalitat de Catalunya, organitza la segona jornada científica de pesca marítima recreativa. Aquesta activitat no &ea...

APP C.N. LLANÇÀ

Dissabte, 8 de Juliol del 2023
Uniquely productize

EL CLUB NÀUTIC LLANÇÀ SEMPRE AMB TU, A LA TEVA BUTXACA. Arriba l’estiu i ara, potser més que mai, estareu interessats en estar informats de la meteorologia prevista si penseu sortir a mar, de les notícies i els esdeveniments relacionats amb el club, de les activitats que preveiem realitzar, ...

NETEJA EMBARCACIONS

Divendres, 7 de Juliol del 2023
Uniquely productize

CERCANT SOLUCIONS. Com ja anunciàvem en la notícia  "Emergència hídrica", de 3 de juny,  i després de la prohibició de baldejar embarcacions amb aigua potable decretada per l'Ajuntament de Llançà (notícia del 4 de juliol), a partir d'avui posem a disposició dels socis i amarristes del club unes hidronetejadores portàtils per a baldejar les embarcac...

NOVA INSTAL·LACIÓ

Dimarts, 4 de Juliol del 2023
Uniquely productize

PUNTS DE RECÀRREGA PER A VEHICLES ELÈCTRICS. El Club Nàutic Llançà fa un pas més en sostenibilitat i en serveis als seus socis i usuaris. Des d'avui hi ha en funcionament tres punts dobles per a la recàrrega de vehicles elèctrics a les instal·lacions portuàries de Llançà gestionades pel club. Un punt doble està instal·lat just a l'entrada de l'aparcament, i els altres dos ho estan al revolt del contradic.

RESTRICCIONS A L'ÚS DE L'AIGUA

Dimarts, 4 de Juliol del 2023
Uniquely productize

L'AJUNTAMENT DE LLANÇÀ PROHIBEIX L'ÚS D'AIGUA POTABLE PER A NETEJAR EMBARCACIONS. Avui 4 de juliol del 2023, el Club Nàutic Llançà ha rebut notificació de la Resolució d'Alcaldia de l'Ajuntament de Llançà mitjançant rep l'ordre de no permetre l'ús d'aigua potable per a la neteja d'embarcacions. A continuació enllaç per a poder-vos descarregar el text íntegre de la resolució:

SEGURETAT NÀUTICA

Divendres, 30 de Juny del 2023
Uniquely productize

CAMPANYA D'ESTIU. Salvament Marítim, depenent del Ministerio de Transportes, Movilidad y Agenda Urbana, ha fet pública una campanya d'estiu de seguretat nàutica a la que es pot accedir des de l'enllaç que figura a continuació. La campanya conté un seguit de consells i píndoles informatives que remarquen alguns consells que ajuden a millorar la seguretat en les activitats nàutiques.

x

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegat, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació a la nostra  “Política de Cookies” 

Tancar