Nou balancí per la grua

Divendres, 15 de Novembre del 2019
Uniquely productize

Restablert el servei de grua. Amb la posada en funcionament del nou balancí adquirit, el servei de grua ja es pot tornar a prestar en condicions normals, condicions que es varen veure limitades segons notícia que varem publicar el dia 05/06/2019. La següent imatge recull el moment del primer servei realitzat amb aquest nou equipament.

Evolució de les obres obres de la benzinera

Divendres, 8 de Novembre del 2019
Uniquely productize

Aquesta pàgina web recull l'accés directe a les notícies publicades relacionades amb les obres d'adequació de la benzinera i reforç del moll de la zona tècnica de la dàrsena esportiva del port de Llançà, i s'anirà actualitzant períodicament fins a la finalització de les obres.      

Uniquely productize

Signatura del contracte. Avui, 7 de novembre del 2019, el Club Nàutic Llançà ha procedit a la signatura del contracte per l'execució de les obres d'adequació de la benzinera i reforç del moll de la zona tècnica de la dàrsena esportiva del port de Llançà, amb l'empresa Petroinstal S.L. La planificació pactada amb el contractista adjudicatari de les obres contempla l'inici dels treballs la última setmana del mes de novembre del 2019, i la posada en funcionament de la nova instal·lació el dia 13 de març del 2...

Preparatius obres benzinera

Dimecres, 6 de Novembre del 2019
Uniquely productize

Iniciem els preparatius de les obres de la benzinera. Hem començat els treballs necessaris per fer arribar fibra òptica a la zona de la benzinera, per a poder connectar correctament els elements informàtics de la mateixa a la xarxa del club. ...

x

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegat, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació a la nostra  “Política de Cookies” 

Tancar