35è ANIVERSARI

Dissabte, 11 de Maig del 2024 / Publicat a Categoria 2
Post Image

GRUISSAN I LLANÇÀ.

Aquest cap de setmana, la flota del Gruissan Yacht Club visita les instal·lacions del Club Nàutic Llançà.

Enguany fa trenta-cinc anys que aquesta activitat d'agermanament té lloc, l'any 1989 amb l'actual port de Llançà recentment inaugurat va tenir lloc la primera edició del Rallye Gruissan-Llançà. Aleshores els dos clubs nàutics varen decidir agermanar-se i mantenir aquesta activitat al llarg dels anys.

Al cap vespre del 10 de maig del 2024, s'han reunit els participants en el rallye amb representants del club de Llançà, i en el transcurs d'un aperitiu amb productes del Gruissan s'han lliurat records de la trobada i de l'aniversari.

Representants del club llançanenc - el seu president Ferran Roquer, el seu vicepresident, Ernest Plana, i el seu tresorer, Santi Pasquin - han lliurat records de la trobada als patrons dels vaixells participants en la mateixa. El  president del club Gruissanès - Gérard Boucourd - ha lliurat un record al president llançanenc, i el director-gerent del Club Nàutic Llançà - Carles Ferràndez - ha fet entrega d'un record de la trobada a ambdos presidents.

La jornada ha finalitzat amb un sopar per a tots els participants, celebrat al restaurant Cap Bea del Club Nàutic Llançà.

 

20240510-cnllanca-rallye-gruissan

x

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegat, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació a la nostra  “Política de Cookies” 

Tancar