Activitats 2018 - Capacitació nàutica estiu 2018

Dimarts, 10 de Juliol del 2018 / Publicat a Categoria 2
Post Image

Calendari i inscripcions a les activitats de capacitació nàutica 

Com vàrem informar a principis del mes de juny, el Club Nàutic Llançà ha arribat a un acord amb l'Escola Nàutica Mar Brava de Llançà, mitjançant el qual el club acollirà activitats tipus xerrades, cursos o seminaris, amb la finalitat d'afavorir la capacitat nàutica dels seus socis (enllaç a la notícia).

Els assumptes sobre els que tractaran aquest estiu són: Comunicacions Marítimes, Pràctiques de marineria, Navegació d'altura, Meteorologia bàsica i aplicada a la Mar d'Amunt, i Les cinc preguntes que mai s'havia atrevit a plantejar sobre les embarcacions esportives

Les dates i horari de celebració de les mateixes estan publicades a l'apartat agenda de la web i de l'App del club, i també es poden consultar prement el botó que figura a continuació des d'on podreu accedir al formulari d'inscripció, que us demanem pugueu omplir i enviar en cas d'estar interessats en participar en una o més de les activitats programades.

CALENDARI I FORMULARI D'INSCRIPCIÓ

x

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegat, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació a la nostra  “Política de Cookies” 

Tancar