Activitats estiu 2021

Dissabte, 24 de Juliol del 2021 / Publicat a Categoria 2
Post Image

Informació important.

A la vista de l’evolució de la situació pandèmica al País, i per tal d’evitar el risc de contagi entre els nostres socis i usuaris, el Club Nàutic Llançà ha decidit suspendre les activitats que suposin una interacció social entre els mateixos.

Per tant, se suspenen l’organització del sopar social previst per al segon dissabte d’agost, i les activitats per la capacitació nàutica previstes per aquest estiu en col·laboració amb l’Escola nàutica Mar Brava.

Es mantenen les activitats “neteja del fons marí d’una platja de Llançà” i “concurs de pesca - trofeu Ajuntament de Llançà”. Aquestes activitats però es centraran únicament en l’activitat nàutica i no s’organitzaran els tradicionals àpat de germanor, en el primer dels casos, ni l’esmorzar per a participants, en el segon. Als inscrits en aquestes dues activitats se’ls lliurarà un pícnic a l’inici de les mateixes.

A continuació els formularis per a l’inscripció en aquestes dues activitats, i altre informació sobre les mateixes.

 


NETEJA SUBMARINA

Data celebració: disssabte 31/07/2021, hora concentració: 10:00, lloc: davant les oficines del C.N. Llançà.

Formulari d’inscripcióData límit per a formular inscripcions: dimecres 28/07/2021  

 


CONCURS DE PESCA

Data celebració: disssabte 07/08/202, hora concentració: 07:30, lloc: davant les oficines del C.N. Llançà

Formulari d’inscripcióData límit per a formular inscripcions: dimecres 04/08/2021  


 

x

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegat, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació a la nostra  “Política de Cookies” 

Tancar