Concurs de pesca 2021 - INFO

Diumenge, 1 de Agost del 2021 / Publicat a Categoria 2
Post Image

Dissabte 7 d'agost del 2021.

Aquest proper dissabte, el Club Nàutic Llançà organitza el tradicional Concurs de pesca lliure per equips "Trofeu Ajuntament de Llançà"

Com en anys anteriors, el concurs començarà a les 08:00 h i finalitzarà a les 13:00 h amb el lliurament de les captures a l'organització. La reunió de patrons serà davant les oficines del club a les 07:30 h.

Per motius relacionats amb la pandèmia de la COVID-19, l'esmorzar per al participants que el club oferia previ a la sortida del concurs, en les edicions anteriors, serà subtituit enguany per un pícnic per als participants que serà lliurat als mateixos abans de la sortida del port de les embarcacions. Pel mateix motiu, es demana als participants que observin en tot moment les mesures COVID aplicables al País, sobre tot durant els actes de reunió de patrons inicial, i de finalizació del concurs (pesada, lliurament de regals i trofeus).

Aquest any tornem a comptar amb la col·laboració de Nàutica Juanola que ens aporta una embarcació auxiliar neumàtica equipada amb un motor fora borda per sortejar entre els participants que hagin acabat el concurs (recordar que no podran optar a aquest sorteig els guanyadors del mateix en les darreres cinc edicions).

També tornem a comptar amb les empreses Semprecalma, Nautic's i Casa Pesca Eduard, que ofereixen detalls per als guanyadors del concurs.

Com a novetat, per gentilesa de Bar Restaurant & Marisc Cap Bea, podrem sortejar un àpat per a dues persones, també entre els participants que finalitzin el concurs.

Ampliem la data límit per a fer les inscripcions, a divendres 6 d'agost, a les 12:00 h. A continuació el formulari per a realitzar les inscripcions.

 

 

 

x

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegat, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació a la nostra  “Política de Cookies” 

Tancar