Concurs de pesca "XXIII Trofeu Ajuntament de Llançà"

Dissabte, 4 de Agost del 2018 / Publicat a Categoria 2
Post Image

Èxit de participació en la vint-i-tresena edició del Trofeu Ajuntament de Llançà

Sota la organització del Club Nàutic Llançà, dissabte 4 d'agost del 2018 ha tingut lloc una nova edició del Concurs de pesca "Trofeu Ajuntament de Llançà".

Les condicions meteorològiques amb vent de mestral no han estat les òptimes per a la realització del concurs, però han permès que es realitzés.

Una setantena de pescadors esportius, inscrits en les vint-i-una embarcacions participants, a les set del matí s'han atansat a les instal·lacions del Restaurant Tres Vents del Club Nàutic Llançà, on han pogut agafar forces en un esmorzar ofert pel club.

Una hora més tard, després d'escoltar les últimes indicacions donades per l'organització, els participants s'han fet a mar i s'han adreçat a les zones de pesca.

Fins a la una del migdia, hora límit per acabar la competició, els vaixells han anat entrant a port i lliurant les captures als membres del club.

Poca estona després, els concursants i els representants del club s'han reunit a la nau de la zona esportiva per a realitzar la mesura i pesada de les captures, que han donat lloc a la classificació que figura al peu. Aquestes captures han estat lliurades a l'Asil Vilallonga, de Figueres.

Per acabar, participants i organització han brindat amb cava al temps que s'ha procedit al lliurament dels trofeus als tres primers classificats de cada categoria.

Cateforia A al major nombre d'espècies capturades

Categoria B a la peça capturada de més pes

Categoria C a la peça capturada de major llargada

Com ja és tradició, a més dels trofeus corresponents, cedits per l'AJUNTAMENT DE LLANÇÀ, els guanyadors han tingut regals de l'àmbit pesquer esportiu, cedits per les següents botigues nàutiques de Llançà: CASA DE PESCA EDUARD, SEMPRECALMA, i NÀUTIC'S

A continuació s'ha realitzat el sorteig de l'embarcació neumàtica auxiliar equipada amb motor fora borda, cedida per NÀUTICA JUANOLA, entre els participants que no hagin estat guanyadors del mateix en les darreres cinc edicions. El guanyador del sorteig ha estat  Josep Pineda de l'embarcació Goliat.

El lliurament dels trofeus i regals, ha anat a càrrec del vicepresident del Club Nàutic Llançà, Lluís Desoi, acompanyat del regidor d'esports de l'Ajuntament de Llançà, Juanjo Serrán.

A continuació enllaç a classificació del concurs, i 4 galeries d'imatges (1. Inici activitat, 2. Lliurament, mesura i pesada de captures, 2. Lliurament de trofeus i regals, i 4. Organització i col·laboradors).

CLASSIFICACIÓ GENERAL

 

20180804 01 Concurs pesca C.N. Llançà - Esmorzar i sortida a mar

20180804 02 Concurs pesca C.N. Llançà - lliurament i pesada captures

20180804 03 Concurs pesca C.N. Llançà - lliurament de trofeus

20180804 04 Concurs Pesca C.N. Llançà - Organització i col·laboradors

x

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegat, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació a la nostra  “Política de Cookies” 

Tancar