INFO. MANTENIMENT PASSAREL·LES

Dissabte, 16 de Abril del 2022 / Publicat a Categoria 2
Post Image

AQUESTA INFORMACIÓ ÉS IMPORTANT PER LES CONSEQÜÈNCIES QUE PODEN ESDEVENIR DE NO FER-NE CAS !

A partir del 19 d'abril, tornarem a emprendre les tasques de manteniment de les passarel·les que conformen els pantalans i molls de la dàrsena esportiva del port de Llançà.

Aquestes tasques, entre d’altres, comporten l’aplicació de pintura protectora per a evitar l’afectació de l’agressiu ambient marí a l’estructura de les passarel·les.

Fins ara s’han aplicat aquests productes a les parts interiors i inferiors de les passarel·les, però ara es començaran a aplicar a les parts trepitjables de les mateixes, és a dir, a la part contIgua al paviment de fusta i al graó a on hi ha ancorats els norais.

Les zones a on s’actui estaran degudament senyalitzades i abalisades.

Preguem les mateixes es respectin per a evitar problemes.

Pensem especialment en la problemàtica que representaria trepitjat zones recentment pintades i posteriorment pujar a una embarcació; en aquest cas la pintura que quedaria adherida a la coberta de l’embarcació seria de difícil eliminació.

Si en algun moment necessiteu accedir al vostre vaixell i us trobeu l’accés restringit per aquesta actuació de millora del port, adreceu-vos a l’equip professional del club per a trobar una alternativa.

Dir també que, estem treballant amb l’empresa que està realitzant aquestes tasques de manteniment i amb l’enginyeria que les supervisa, per tal de cercar la fórmula d’execució de les mateixes, per tal que la seva afectació per als nostres socis i usuaris sigui la menor possible.

 

x

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegat, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació a la nostra  “Política de Cookies” 

Tancar