Marina Day

Dissabte, 9 de Juny del 2018 / Publicat a Categoria 2
Post Image

Dissabte 9 de juny del 2018, el Club Nàutic Llançà torna a participar en el Marina Day, iniciativa endegada per l'Associació Catalana de Ports Esportius i turístics, per a donar el tret de sortida a l'inici de la temporada estiuenca.

Durant la jornada es pot provar la navegació amb embarcacions col·lectives de vela lleugera, de la ma dels tècnics de l'escola de vela del club, es té la possibilitat de conèixer informació sobre el servei de lloguer d'embarcacions que el Club Nàutic Llançà, junt amb l'empresa llançanenca Nàutica Juanola ofereixen al port de Llançà, i diversos comerciants exposen els articles i serveis que ofereixen.

Per a promoure un dels eixos estratègics del club, la sostenibilitat, en aquesta edició hem posat a disposició dels socis del club un espai per a l'intercanvi de material nàutic de segona ma.

La galeria accessible a continuació, correspon a imatges d'aquesta edició del Marina Day.

 

20180609_marina_day_cnllanca

 

 

x

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegat, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació a la nostra  “Política de Cookies” 

Tancar