Recordatori - Neteja submarina

Diumenge, 21 de Juliol del 2019 / Publicat a Categoria 2
Post Image

Important - Inscripcions neteja submarina.

Programada per a dissabte vinent, 27 de juliol, hi ha la neteja submarina d'una platja de Llançà, activitat que començarà cap a les 10:00 h. amb la reunió dels participants davant les oficines administratives del club, continuarà amb la neteja de la platja designada en funció de les condicions meteorològiques, i clourà amb un àpat de germanor (amanida i fideuà) a les instal·lacions del club. Si voleu prendre part en l'activitat nàutica i si després voleu participar en el dinar, cal que us inscrigueu mitjançant el formulari accessible des de l'enllaç que trobareu a continuació. 

Per tal que puguem organitzar correctament els actes relacionats amb l'activitat és molt important que us inscriviu com a molt tard demà passat dimarts.

El mateix hauríeu de fer - inscriure'us tant aviat com us sigui possible - si teniu intenció de participar en les activitats relacionades a continuació:

Concurs de pesca "Trofeu Ajuntament de Llançà" (primer dissabte del mes d'agost, dia 03/08/2019). Cal indicar el nombre de participants al concurs i els que assistiran a l'esmorzar previ a les 07:00 h.

Festa - Sopar social d'estiu del Club Nàutic Llançà (segon dissabte del mes d'agost, dia 10/08/2019). Amb indicació dels assistents apuntats per cada soci.

Si teniu algun problema per a fer les inscripcions, passeu per les oficines administratives del club on estarem encantats d'ajudar-vos.

[ 1 ] CALENDARI D'ACTIVITATS EN FORMAT PDF

[ 2 ] INSCRIPCIÓ A LA NETEJA SUBMARINA

[ 3 ] INSCRIPCIÓ AL CONCURS DE PESCA

[ 4 ] INSCRIPCIÓ A LA FESTA - SOPAR SOCIAL

 

x

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegat, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació a la nostra  “Política de Cookies” 

Tancar