Buggie elèctric - Servei als nostres clients de pas per Llançà

Dilluns, 2 de Juliol del 2018 / Publicat a Categoria 2
Post Image

Tornem a posar a disposició dels nostres clients arribats per mar el buggie elèctric.

 

El Club Nàutic Llançà, amb el seu afany d'afavorir les activitats nàutiques i d'oci dels usuaris de les seves instal·lacions, està valorant contínuament les necessitats dels mateixos, i cercant fórmules per a satisfer-les.

Aquest estiu repeteix una iniciativa que l'any passat va tenir molt bona acollida entre els clients que arribats per mar, i que es troben sense mitjà de transport terrestre.

Aquests navegants, quan arriben a port veuen la seva mobilitat reduïda, cosa que representa inconvenients en certes ocasions. Coneixedors d'aquesta circumstància i de les limitacions de no disposar d'un vehicle per a desplaçar-se per les immediacions del port a la seva arribada, el Club Nàutic Llançà aquest estiu torna a posar a disposició d'aquests clients un vehicle elèctric, tipus Buggie, per a que puguin abastir el seu vaixell d'avituallaments, o per a desplaçar-se a empreses nàutiques de Llançà, ubicades lluny del port, per a encarregar alguna reparació, o cercar equipaments o recanvis.

El club, en consonància amb el seu compromís amb la preservació del medi natural, ha escollit un vehicle elèctric per a evitar que el seu ús tingui un impacte en el medi ambient.

Desitgem que aquest servei que el club ofereix gratuïtament tingui la mateixa acceptació i reconeixement que l'any passat, en que es va posar en funcionament per primera vegada a la Costa Brava.

 

20180701_buggie_cnllanca

 

x

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegado, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración y obtener más información en nuestra “Política de Cookies” 

Tancar