Serveis

Left floated

El port

En una situació immillorable: 492 amarradors per a embarcacions fins a 18 m. d'eslora, aparcament, zona tècnica, servei de marineria i vigilància general 24 h., equipaments de salvament i contra incendis, recollida i reciclatge de brossa domèstica i residus especials, equip d'aspiració d'aigües olioses de sentina i grises d'embarcacions,... i molt més

Left floated

Les activitats

Al Club Nàutic Llançà oferim diverses activitats, la pràctica de la vela esportiva des de la seva escola de vela n'és un dels seus punts forts, però al llarg del any organitzem activitats relacionades amb altres activitats nàutiques com les subaquàtiques, la pesca esportiva, i les de divulgació i coneixement del mar i de la navegació.

Left floated

El servei als usuaris

Al club hi trobareu atenció personalitzada, informació meteorològica, WiFi, bugaderia, sanitaris, bar-restaurant, instal·lacions accessibles, i al perímetre del port gairebé tots els serveis que pugueu precisar. En temporada estiuenca, tenim disponible també els serveis de lloguer d’embarcacions i de bicicletes.

Left floated

Els serveis a les embarcacions

Subministrament d'aigua corrent i electricitat, grua, rampa de varada per a embarcacions d'eslora inferior a 4 m. i per a embarcacions pneumàtiques i semirígides, benzinera 24 h., i servei de carenat prèvia reserva.

Imatges del club i del port

x

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegado, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración y obtener más información en nuestra “Política de Cookies” 

Tancar