Entorn, situació i accessos

El port de Llançà es troba ubicat al municipi de Llançà, situat a la Comarca de l'Alt Empordà, en la part nord de la Costa Brava, al NE de Catalunya.

En trobar-se just al límit nord del Parc Natural del Cap de Creus, és un punt ideal per a ser utilitzat com a base per a efectuar recorreguts i visites al mateix, tant terrestres com, a molt especialment, per via marítima

Al port de Llançà s'hi poden trobar embarcacions esportives i d'esbarjo, i professionals dedicades a la pesca als passejos, al submarinisme, i als ensenyaments nàutics.

Al port de Llançà s'hi pot accedir per diversos mitjans:

Per mar, les coordenades són: 42º 22.4' N - 03º 09.7' E

Per terra té un fàcil accés, per carretera a través de la N-260, tant des de Figueres com des de Portbou si es procedeix de França.

Llançà disposa d'una estació de ferrocarril de la línia Portbou-Barcelona.

Desplaçant-se a Figueres es té accés a l'estació del ferrocarril d'alta velocitat (AVE) amb connexió a la resta d'Europa.

Els aeroports Girona-Costa Brava i de Barcelona són els més propers al port de Llançà.

 

Club Nàutic Llançà

 

 

 

 

 

x

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegat, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació a la nostra  “Política de Cookies” 

Tancar