Serveis

Left floated

El port

En una situació immillorable: 492 amarradors per a embarcacions fins a 18 m. d'eslora, aparcament, zona tècnica, servei de marineria i vigilància general 24 h., equipaments de salvament i contra incendis, recollida i reciclatge de brossa domèstica i residus especials, equip d'aspiració d'aigües olioses de sentina i grises d'embarcacions,... i molt més

Left floated

Els servei als usuaris

Al club hi trobareu atenció personalitzada, informació meteorològica, WiFi, bugaderia, sanitaris, bar-restaurant, instal·lacions accessibles, i al perímetre del port gairebé tots els serveis que pugueu precisar. En temporada estiuenca, tenim disponible també els serveis de lloguer d’embarcacions i de bicicletes.

Left floated

Les activitats

Al Club Nàutic Llançà oferim diverses activitats. Organitzem activitats relacionades amb activitats nàutiques com la vela, les subaquàtiques, la pesca esportiva, i les de divulgació i coneixement del mar i de la navegació.

Left floated

Els serveis a les embarcacions

Subministrament d'aigua corrent i electricitat, grua, rampa de varada per a embarcacions d'eslora inferior a 4 m. i per a embarcacions pneumàtiques i semirígides, benzinera 24 h., i servei de carenat prèvia reserva.

Imatges del club i del port

x

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegat, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació a la nostra  “Política de Cookies” 

Tancar