Saló Nàutic Internacional de Barcelona 2021

Dimecres, 22 de Setembre del 2021
Uniquely productize

Entrades bonificades per al Saló Nàutic. Entre el 12 i el 17 d'octubre del 2021, tindrà lloc una nova edició del Saló Nàutic Internacional de Barcelona. Gràcies a l'Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics podem disposar d'entrades amb descompte per assistir a aquesta fira. Comptaran amb un 50% de descompte i cal triar si s'hi vol entrar entre setmana o en cap de setmana. Des del següents enllaços podreu gestinar-les via internet.  

Marcatge de tonyines GTR 2021

Dijous, 2 de Setembre del 2021
Uniquely productize

Les onzenes jornades de marcatge de tonyines de Llançà. Després de l'anulació de l'edició del 2020 a causa de la situació pandèmica, el cap de setmana del 3 al 5 de setembre del 2021, el Club Nàutic Llançà torna a acollir les jornades de marcatge de tonyines de Llançà, Great Tuna Race. Les embarcacions participants arribaran a Llançà el divendres 3 de setembre, i l'activitat es desenvolupa fins a la tarda del diumenge dia 5. En el transcurs de les jornades...

x

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegat, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació a la nostra  “Política de Cookies” 

Tancar