CAP DE CREUS - PLA RECTOR D'ÚS I GESTIÓ

Dijous, 6 de Octubre del 2022 / Publicat a Categoria 2
Post Image

PROCÉS PARTICIPACIÓ CIUTADANA.

La Direcció General de Polítiques Ambientals i Medi Natural ha comunicat que ha tancat el procés de consulta pública prèvia i ha iniciat el procés de Participació ciutadana en l’elaboració de la norma “Projecte d’ordre pel qual s’aprova el Pla Rector d’Ús i Gestió de l’àmbit marí del Parc Natural de Cap de Creus” des del 27 de setembre i fins al 27 d’octubre de 2022. En aquest període es poden fer aportacions al projecte.

El Club Nàutic Llançà ha estat treballant des de fa anys en el procès participatiu iniciat l'any 2018, i fruit de les reunions mantingudes a principis d'estiu  amb altres ports quins socis i usuaris es poden veure afectats per aquesta norma, i amb l'assessoria jurídica de l'Associació Catalana de Ports, i amb contacte amb altres col·lectius que a qui també repercutirà la mateixa, estem preparant escrit conjunt d'aportacions al projecte per mirar de minimitzar al màxim la seva afectació a les activitats que desenvolupem al parc natural, entre d'altres hem encarregat a la Universitat de Girona un informe tècnic de l'anàlisi de l'afluència i mobilitat de la nàutica recreativa en l'àmbit costaner del Cap de Creus, per a justificar la necessitat de més boies de fondeig i per a rebatre la proposta de prohibir la pernoctació en determinades zones, i estem treballant amb professionals de la marina mercant per justificar la necessitat de que les embarcacions de més de 15 metres d'eslora puguin fondejar en llocs més arrecerats, entre d'altres.

Ampliarem la informació a mesira qie s'esdevinguin els aconteixements.

x

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegat, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació a la nostra  “Política de Cookies” 

Tancar