MILLORES I MANTENIMENT

Dijous, 20 de Gener del 2022 / Publicat a Categoria 2
Post Image

Comença l'any i actuem a les instal·lacions per a millorar-les.

Amb l'inici del 2022, comencem les actuacions per a la millora de les instal·lacions del club.

Els treballs previs al dragat de la dàrsena esportiva del port de Llançà per a recuperar calats, i la reforma dels fondejos ja han començat, amb el moviment d'embarcacions per alliberar espai perquè la draga pugui actuar i la retirada dels morts de fondeig. La draga ja ha arribat a Llançà, i l'empresa Hidrosfera l'ha estat muntant per poder començar els treballs de dragat la setmana vinent. L'actuació es realitzarà per fases, segons està grafiat a la imatge.

Paral·lelament, l'empresa Creb està realitzant treballs de manteniment de les passarel·les de formigó, treballs consistents en la neteja de les mateixes i l'aplicació de productes i pintura protectora del formigó.

La previsió és que aquestes actuacions durin un parell de mesos, i per tant esperem que a finals del mes de març, els socis i usuaris del club puguin tornar a disposar de les seves embarcacions en la ubicació habitual.

A continuació una galeria d'imatges dels treballs realitzats fins ara, i un parell de videos dels mateixos.

 

 

2022-cnllanca-dragat-01

 

x

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegat, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació a la nostra  “Política de Cookies” 

Tancar