NETEJA SUBMARINA 30/07

Dissabte, 30 de Juliol del 2022 / Publicat a Categoria 2
Post Image

EL CLUB NÀUTIC LLANÇÀ NETEJA EL FONS MARÍ DEL MUNICIPI.

Aquest any ha actuat a la platja de Canyelles.

Per vint-i-cinquè any consecutiu, dissabte 30de juliol el Club Nàutic Llançà ha organitzat la neteja del fons marí d'una platja del Municipi.

L'any 1997 i seguint amb l'esperit de conjunyir la pràctica esportiva amb la preservació del medi natural, com a patrimoni més valuós de la Humanitat, des del club es va decidir promoure la neteja del fons marí de Llançà. Aquell mateix any es va procedir a la neteja de la platja del Port. Els següents anys, el club i els seus socis i simpatitzants han anat netejant els fons subaquàtics de les altres platges del Municipi.

Aquest dissabte, a les deu del matí, els de socis i simpatitzants del club que han volgut participar en l'activitat han anat passant per la seva seu, on han rebut les darreres indicacions dels representants de l'organització, per a seguidament embarcats en vaixells de socis atansar-se a la platja objecte de la neteja, on han fondejat les embarcacions creant una zona de protecció, per a que els participants poguessin realitzar les tasques de neteja del fons marí amb total seguretat.

Al voltants de quarts de dues del migdia, una vegada conclosa la tasca proposada pel Club Nàutic Llançà per aquest any, els participants han tornat a port, a on han pogut gaudir d'un àpat de germanor organitzat pel club i preparat pels integrants de la Colla del Ranxo de Llançà.

La següent galeria d'imatges, recull moments de l'activitat.


20220730-01-cnllanca-netejasub

x

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegat, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació a la nostra  “Política de Cookies” 

Tancar