Horaris d'hivern

Dimecres, 30 de Octubre del 2019
Uniquely productize

Horaris dels mesos de novembre a març. Arribat l'hivern actualitzem els horaris d'atenció i serveis del club. A partir del dia 1 de novembre del 2019 i fins el dia 31 de març del 2020, els horaris seran els que figuren al peu d'aquesta notícia. També podeu accedir als horaris des del següent enllaç [ 1 ] Per poder utillitzar alguns dels serveis del port (grua, rampa, ...)...

Obres benzinera

Dissabte, 19 de Octubre del 2019
Uniquely productize

Proper inici de les obres de la benzinera. El Club Nàutic Llançà ja disposa dels permisos necessaris per a realitzar els treballs d'adequació de la benzinera de la dàrsena esportiva del port de Llançà, i el reforçament del moll de la zona tècnica. Està previst que les obres s'iniciïn en breu, i la durada de les mateixes serà de uns tres mesos, període en el qual el servei de venda de carburant estarà suspès.    

x

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegat, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació a la nostra  “Política de Cookies” 

Tancar