DRAGAT I REFORMA DE FONDEJOS

Dimecres, 29 de Desembre del 2021 / Publicat a Categoria 2
Post Image

DRAGAT I REFORMA DELS FONDEJOS DE LA DÀRSENA ESPORTIVA DEL PORT DE LLANÇÀ.

Benvolguts socis i amarristes, 

Per la present us volem informar que durant el primer trimestre del 2022, procedirem a realitzar una de les actuacions compromeses amb la Generalitat, en el marc de la nova concessió administrativa per la gestió del port, consistent en el dragat de la dàrsena esportiva per a recuperar calats originals, i en la reforma dels fondejos de les embarcacions.

Aquesta actuació es farà per fases, doncs caldrà buidar espais per a realitzar els treballs corresponents.

Així doncs, si teniu l’embarcació al port, en moments donats l’haurem de reubicar en algun altre amarrador. Si veniu al club i us trobeu que el vaixell no està a l’amarrador habitual, adreceu-vos al personal del club qui us podrà indicar a on està reubicada temporalment.

Altrament, si el vostre vaixell està fora del port per a hivernar, us demanem pugueu retardar la seva tornada a quan haguem acabat els treballs de l’actuació.

Agraïm per endavant la vostra comprensió, i esperem i desitgem que aquesta obra ens causi a tots plegats el mínim de molèsties.

CIRCULAR INFORMATIVA

x

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegat, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació a la nostra  “Política de Cookies” 

Tancar