EMERGÈNCIA HÍDRICA

Dissabte, 3 de Juny del 2023 / Publicat a Categoria 2
Post Image

L'aigua, un bé escàs que cal preservar.

Benvolguts socis i usuaris de les instal·lacions del Club Nàutic Llançà,

Conscients de la crítica situació en que es troba el nostre País, així com la d’altres contrades veïnes, provocada per la manca de pluja, que té com a conseqüència la reducció de les existències disponibles d’aigua i que compromet el seu subministrament, i ateses les limitacions decretades per les autoritats, la junta directiva del club ha adoptat algunes mesures i n’està estudiant d’altres, per mirar de col·laborar amb la reducció del consum d’aquest bé, cada vegada més escàs i tant necessari, i al respecte,

 1. Hem acordat:
 1. Retirar les mànegues que habitualment es trobaven a les torretes de servei dels amarradors.
 2. Realitzar controls dels consums d’aigua interns del port, per poder detectar immediatament qualsevol fuita o incidència a la xarxa de subministrament de les nostres instal·lacions.
 3. Declarar com a prioritàries les actuacions de manteniment correctiu i preventiu de la xarxa interna de subministrament, i en cas de detectar qualsevol incidència la seva reparació serà immediata.
 4. Limitar el reg dels arbres i les plantes del club a la mínima dosis i amb mitjans manuals, i únicament per a garantir la seva subsistència.
 1. Estem en procés de:
 1. Instal·lar un reductor de pressió a la xarxa de subministrament d’aigua als molls i pantalans.
 2. La instal·lació d’un equipament de prepagament per al consum d’aigua de les embarcacions que utilitzin la rampa de varada.
 1. En estudi tenim altres actuacions com:
 1. A curt termini, i a la vista dels resultats de les proves que estem realitzant, adquirir, per a posar a disposició dels amarristes, alguns sistemes per poder fer un primer baldeig de les embarcacions amb aigua de mar.
 2. A mitjà i/o llarg termini, la possibilitat de fer un segon circuit d’aigua als molls i pantalans per al subministrament d’aigua regenerada, o procedent d’una instal·lació dessaladora d’aigua de mar.

Posat tot això en el vostre coneixement, i mentre que per part de l’Administració no es decretin mesures més restrictives d’obligat compliment, volem demanar-vos tingueu cura de l’ús de l’aigua que feu mentre esteu a les instal·lacions del club, minimitzant-ne l’ús a l’estrictament necessari.

Ben cordialment,

La Junta directiva

Club Nàutic Llançà

CIRCULAR INFORMATIVA

x

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegat, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació a la nostra  “Política de Cookies” 

Tancar