SEGURETAT NÀUTICA

Divendres, 30 de Juny del 2023
Uniquely productize

CAMPANYA D'ESTIU. Salvament Marítim, depenent del Ministerio de Transportes, Movilidad y Agenda Urbana, ha fet pública una campanya d'estiu de seguretat nàutica a la que es pot accedir des de l'enllaç que figura a continuació. La campanya conté un seguit de consells i píndoles informatives que remarquen alguns consells que ajuden a millorar la seguretat en les activitats nàutiques.

BANDERA BLAVA 2023/2024

Divendres, 23 de Juny del 2023
Uniquely productize

El club ja té la bandera blava 2023/2024. Recollida ahir a Torredembarra per l'alcaldessa de Llançà, Núria Escarpanter, en l'acte presidit per la consellera de Territori i el conseller d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya, el Club Nàutic Llançà ja disposa des d'avui 23 de juny de la bandera blava 2023/2024, reconeixent l'esforç i dedicació que el club envers la seguretat, els serveis i la protecció del medi ambient a les instal·lacions portuàries llançanenques que gestiona.

JORNADES CIENTÍFIQUES DE PESCA

Dimecres, 14 de Juny del 2023
Uniquely productize

MARCATGE DE TAURONS AL CAP DE CREUS. El Club Nàutic Llançà col·labora amb l'Associació Catalana per a una Pesca Responsable (ACPR), en l'organització de dues jornades científiques de pesca, per al marcatge de taurons a la zona del Cap de Creus. Les dues jornades tindran lloc, diumenge 18 de juny i dissabte 8 de juliol del 2023. Hi ha prevista la participació de diversos socis i embarcacions del Club Nàutic Llançà.  

EMERGÈNCIA HÍDRICA

Dissabte, 3 de Juny del 2023
Uniquely productize

L'aigua, un bé escàs que cal preservar. Benvolguts socis i usuaris de les instal·lacions del Club Nàutic Llançà, Conscients de la crítica situació e...

x

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegat, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació a la nostra  “Política de Cookies” 

Tancar