Capacitació nàutica

Dijous, 9 de Agost del 2018 / Publicat a Categoria 2
Post Image

Comunicacions marítimes

Dious 9 d'agost s'ha dut a terme la tercera de les activitats per la capacitació nàutica, adreçada als socis del club, organitzada a l'empara del conveni de col·laboració signat entre el Club Nàutic Llançà i l'Escola Nàutica Mar Brava a principis d'estiu [+] info

Aquesta activitat ha consistit en un nou curs sobre comunicacions marítimes, a càrrec de Josep Valldeperas, i ha comptat amb l'assistència de 10 socis de l'entitat.

La pròxima activitat de capacitació nàutica està programada per al dijous 16 d'agost, a les 10:00 h. i tractarà sobre  introducció al posicionament en navegació d'altura - Pràctiques de Sextant i Efemèrides

A continuació us deixem un enllaç a la notícia publicada sobre el calendari de les activitats nàutiques de l'estiu, a on podreu ampliar informació de les mateixes, i omplir els formularis de participació si hi voleu prendre part i encara no ho heu fet.

ACTIVITATS NÀUTIQUES ESTIU 2018

 

La següent galeria d'imatges, recull moments de l'activitat.

 

20180809 C.N. Llançà - Capacitació nàutica - Comunicacions marítimes

 

 

x

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegat, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació a la nostra  “Política de Cookies” 

Tancar