Notícies 29 d'abril

Dimecres, 29 de Abril del 2020 / Publicat a Categoria 2
Post Image

Què hi ha de nou ?

Com ja us hem anat informant durant aquest període d'incertesa, continuem treballant per la seguretat de les instal·lacions portuàries de Llançà que tenim concessionades, i per la de la flota d'embarcacions que s'hi troben amarrades.

Recentment hem obert certes intal·lacions i serveis (zona tècnica, grua, ...) encara que només estan dispobibles per a ser utilitzades per industrials, no per particulars. Recordem la recent notícia "Carenatges" publicada el dia 21 d'abril.

Com fins ara, si desitgeu contactar amb el club, adreceu un correu electrònic a club@cnllanca.cat i el nostre equip professional d'administració, que està teletreballant, us contactará en el més breu espai de temps possible. Per a urgències, hi ha dispobible el telèfon mòbil del servei de marineria (+34 637 599 325).

Tant punt tinguem novetats de l'afectació sobre les nostres activitats de la situació anòmala en la que ens trobem, us ho ho farem saber.

Deixem alguns videos recents.

 

 

 

 

x

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegat, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació a la nostra  “Política de Cookies” 

Tancar