Festa - sopar social

Diumenge, 12 de Agost del 2018 / Publicat a Categoria 2
Post Image

El Club Nàutic Llançà celebra la seva festa social d'estiu    

La nit de l'onze d'agost, les instal·lacions nàutic-esportives del port de Llançà han acollit un any més la festa social d'estiu del Club Nàutic Llançà.

Cent trenta-cinc participants han acudit a la convocatòria de l'entitat llançanenca, i a qui el president del club, Ferran Roquer, ha agraït la seva presència.

S'ha alegrat també de comptar amb la companyia dels representants territorials de Territori i Sostenibilitat, i d'Interior de la Generalitat de Catalunya a Girona, Pere Saló i Albert Ballesta, i dels regidors de l'Ajuntament de Llançà, Sònia Sarola i Juanjo Serrán.

En aquest marc, s'han lliurat les distincions d'enguany:

- A l'anterior president del club, Joan Almirall se li ha imposat la insígnia d'or del Club Nàutic Llançà, en reconeixement a la tasca realitzada durant el seu mandat. Aquest acte ha estat de mans de l'actual president del club i de Miquel Ferrer, president que va precedir a Joan Almirall al capdavant de l'entitat.

- Als socis Armand Dapolo i Josep Touron se'ls ha lliurat la mètopa de l'entitat, en agraiïrment a la seva dedicació al club en els anys en que han estat integrants de la seva junta directiva.

Aquesta edició el club ha comptat amb la desinteressasda col·laboració dels membres de la Colla del Ranxo de Llançà que han preparat una de les seves  creacions emblemàtiques com a plat central del sopar, el suquet de peix, i a qui el president Roquer ha reconegut i agraït la seva implicació amb el Club Nàutic Llançà cada vegada que se'ls hi demana.

La primera galeria mostra imatges de la festa, i la segona moments de la preparació de la mateixa.

 

20180811 - Festa - Sopar social C.N. Llançà - 02 la festa

 

20180811 - Festa - Sopar social C.N. Llançà - 01 els preparatius

 

Organitzat per:

CLUB NÀUTIC LLANÇÀ

Amb la col·laboració de:

COLLA DEL RANXO DE LLANÇÀ         AJUNTAMENT DE LLANÇÀ          LLANÇÀ TURISME      CONFRARIA DE PESCADORS DEL PORT DE LLANÇÀ

x

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegat, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació a la nostra  “Política de Cookies” 

Tancar