Nova App del C.N. Llançà

Dissabte, 16 de Juny del 2018 / Publicat a Categoria 2
Post Image

Descubriu la nova App del Club Nàutic Llançà. 

Acabem de llançar l'App del Club Nàutic Llançà, us la podeu descarregar des de l'AppStore per a dispositius Apple, i des del GooglePlay per a dispositius Android, o llegint el codi QR que trobareu a continuació. 

Si voleu estar al corrent de les novetats del club, és important que activeu la recepció de notificacions push. Quan hi hagi novetats a la web del club o a la intranet dels socis aquesta serà la via mitjançant la que ho notificarem.

Observareu que hi ha diversos apartats al menú, destaquem els següents que pensem us seran d'utilitat:

  • Meteorologia: Des d'aquest podreu accedir a la informació de la estació meteorològica del club en temps real, i també a una imatge actualitzada de la webcam. Si desitgeu accedir a enllaços de servidors d'informació meteorològica, entreu en l'apartat meteorologia de la web del club.
  • Notificacions: cada vegada que actualitzem la web o l'app del club, o la intranet dels socis, us enviarem una notificació push.
  • Noticies i Agenda: Aquests apartats estaran actualitzats amb les activitats previstes i amb les notícies del club.
  • Comunica'ns incidències: Si observeu alguna cosa al club o al port que considereu que hem de conèixer, utilitzeu aquest espai perr a dir-nos-ho. Hi podreu afegir fins a quatre fotografies. Estem segur que aquest apartat ens ajudarà a millorar.

 

 

 

 

 

 

x

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegat, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació a la nostra  “Política de Cookies” 

Tancar